dilluns, 13 de juny del 2011

Manifestació contra les retallades en l'educació pública

            Us comuniquem que el proper dissabte 18 de juny la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic ha convocat a tota la comunitat educativa a una manifestació sota el lema “Per un ensenyament públic de qualitat. No a les retallades, sí al valencià”, que eixirà a les 18:00 h. des de la plaça Sant Agustí de València.
Davant les greus retallades aplicades als centres públics (menys grups però més plens, menys professors i recursos *); la proposta de cessió de sòl escolar públic a entitats privades; la destrucció de les línies en valencià (venent la imatge d’un fals plurilingüisme),... que suposen la davallada de qualitat en l’educació dels nostres fills/es, diverses AMPES d’Oliva hem organitzat un servei d’autobusos per tal de facilitar el desplaçament de les famílies a la manifestació. Animeu-se a participar!

*Algunes de les conseqüències en el nostre col·legi: ens falten mestres definitius en 3 i 4 anys i especialista d’anglés en Infantil; no tenim persianes en Primària per poder veure bé la pissarra; perill a causa de les pedres del pati de Primària; futura mancança d’aules per l’alta escolarització en el centre; menys atenció individualitzada a l’alumnat,....

Ací teniu un enllaç per si voleu ampliar la informació.
     http://www.fapa-valencia.org/principal.php

1 comentari:

  1. Prou d'abusos contra l'ensenyament públic. Prou de bogeries i bajanades...
    NO deixem que aquest govern desbarate el futur dels nostres fills!

    ResponElimina